Info

Ce Cizme Are Cristiano Ronaldo

Acest articol este despre proeminențe de pe talpa unor pantofi. Pentru pantof în sine, vedea fotbal de boot. O pereche de Nike Zoom Air ghete de fotbal, pentru utilizarea pe iarbă artificială sau nisip. Există doar un singur dezavantaj real pentru Prădător, care este prețul său ridicat – dar acum, cu sezonul de fotbal se apropie de final, este o cracare timp pentru a merge la cumpărături ca sunt reduceri peste linie.

Fit – dreptul De a se potrivi pentru un fotbal uefa euro ar trebui să fie confortabil. Strâns permite jucătorului pentru a avea un control mai bun al balonului.

O altă diferență între fotbalul de pene și pene de fotbal? Ca Livestrong rapoarte, toate ghete de fotbal simți ușor, pentru că doar despre toată lumea de pe echipa se execută în mod continuu. Din cauciuc sau poliuretan talpile să le facă atât de ușor și durabil. Partea superioară poate fi sintetic sau piele. Și pene de fotbal nu au midsoles pentru că au nevoie pentru a păstra jucătorii picioarele — și centrul de greutate — de la mic la pământ.

Routledge. p. 75.

Au cel puțin ⅛ la ¼ inch de spațiu între picioare și front-end de la pantof. Trebuie să existe suficient spațiu pentru degetele de la picioare pentru a mișcă liber în interiorul fotbal adidas. Unele companii de design pentru femei ghete de fotbal pentru a fi mai restrânsă în comparație cu bărbați versiuni. High-top – Un high-top fotbal adidas ofera un maxim de sprijin de la baza piciorului la glezna. De asemenea, protejeaza glezna împotriva leziunilor în timp ce face se transformă rapid și brusc se oprește.