Imbracaminte

Ce Cizme Are Cristiano Ronaldo

Vânătorii de chilipiruri ar trebui, de asemenea, a verifica afară de 19.3 cizme, care nu au Controlskin superioare, dar sunt încă un solid de boot, disponibil pentru sub 50 de lire. Nike Tiempo Legend cizme sunt acum la a șaptea generație, și o parte din succesul lor este cât de confortabile sunt.

Crampoane – Acestea sunt lame sau conuri pe jos de fotbal de pantofi. Ei acționează pentru a îmbunătăți tracțiunea.

În afară de a fi un excelent high-top fotbal adidas, Nike Mercurial Superfly V este, de asemenea, considerat ca fiind unul dintre cel mai rapid ghete de pe piață astăzi. High-top ghete de fotbal sunt cele mai bune pentru jucătorii care petrec mai mult timp făcând-lateral de mișcări în timpul jocului. Este nevoie de mai mult timp pentru a obține utilizate pentru a purta high-top ghete de fotbal pentru a mai ferm zona călcâiului și șosete-ca material în jurul gleznei.

NBA are o pasiune politică, de asemenea, jucătorii având de a purta pantofi care merg cu echipa de uniforme (amintiți-vă ce sa întâmplat cu Michael Jordan?), dar liga a 17 nopți în cazul în care jucătorii pot purta încălțăminte specială. NFL ar trebui să fim pe aceeași pagină.

Dar, în ciuda toate hype din jurul Cristiano, el este o adevarata afacere, și nu e de mirare că jucătorii vor să poarte aceeași pereche de pantofi poartă. În timp ce multe pene fabricate astăzi pentru fotbal poate fi folosit pe gazon artificial sau natural, suprafețe, multe pene turnate sunt concepute și bine servit pentru utilizarea pe gazon artificial. Turnate crampoane au tendința de a oferi o mai bună tracțiune pe suprafețele artificiale, întrucât detasabila capse pe crampoane au tendința de a fi prea gros pentru gazon artificial și nu oferă o aderență adecvată pe o astfel de suprafață. Detasabila ghetele sunt definite ca fiind acelea în care știfturi sunt detașabile, de obicei, prin atașarea sau detașarea unui metal sau plastic piesa la partea de jos a pantofului.