Imbracaminte

Ghete de fotbal

Exploatarea Cizme au mai multe vârfuri atașat la tălpi de cizme. În general, aceste vârfuri sunt în mare parte realizate din metal. Ghimpat pantofi sunt purtate de multe jucători de golf.

Nike pilot pantofi sunt Hypervenoms, Magistas, Tiempos și Nike Mercurial purtate de Cristiano Ronaldo și alții. Compania germana Adidas sunt responsabile pentru Prădător gama purtate de David Beckham, Gary Neville, și Steven Gerrard, precum și mult-supraviețuitor Copa Mundial.

Interschimbabile pene și pene turnate sunt cele mai utilizate cu iarbă naturală a suprafețelor, în cazul în care pantofii trebuie să muște în sol, în scopul de a crea tracțiune. Fotbal de interior ghetele și pantofii sunt cele mai utilizate pe terenuri de sport, asfalt, beton și sală de gimnastică etaje. Gazon pantofii sunt special concepute pentru a fi utilizate pe câmpuri, care sunt acoperite cu iarba sintetica. Cu care a spus, totuși, doriți să vă asigurați că știți cât de mult posibil despre purtarea de pantofi sau ghete pe iarbă artificială, astfel încât să puteți achiziționa cea mai bună încălțăminte de protecție pentru a lucra cu suprafața vei juca pe.

Și are dreptate. Obiceiul pene de dezbatere s-a intensificat în ultima vreme, mai ales în acest an, și este de a face NFL re-evalua sale învechite de gândire. În această săptămână este un pas în direcția cea bună, dar e ciudat că se poate întâmpla doar pe o liga sancționată de week-end.

AZ Centrale rapoarte de fotbal cu crampoane, de obicei, au o caracteristică ce ghete de fotbal nu. Ghete de fotbal au un deget de la picior stud aproape de degetul mare, care permite jucătorilor pentru a obține o aderență suplimentară atunci când se împinge off de la un cocoșat de poziție, cum ar fi un punct de trei atitudine.