Imbracaminte

Pot purta o atelă sau o distributie în timp ce jucați un sport competitiv?

Au cel puțin ⅛ la ¼ inch de spațiu între picioare și front-end de la pantof. Trebuie să existe suficient spațiu pentru degetele de la picioare pentru a mișcă liber în interiorul fotbal adidas. Unele companii de design pentru femei ghete de fotbal pentru a fi mai restrânsă în comparație cu bărbați versiuni. High-top – Un high-top fotbal adidas ofera un maxim de sprijin de la baza piciorului la glezna. De asemenea, protejeaza glezna împotriva leziunilor în timp ce face se transformă rapid și brusc se oprește.

Talpa – talpa de fotbal de pantofi este talpa exterioară zona unde veți găsi știfturi sau piroane. Acesta include tot ce este sub branț și lamelă. În 1954, fratii Adolf si Rudolf Dassler a creat prima pereche de ghete de fotbal cu șurub-in prezoane. Giulianotti, Richard; Norman Bonney; Mike Hepworth (1994). Fotbal, a Violenței și a Identității Sociale.

Sigur, ambele fotbal pene și pene de fotbal ar trebui să facă sportivi mai rapid și mai stabil. Dar la fel de Populare Mecanica rapoarte, există unele „surprinzător de sofisticate știință” în spatele design de acele ghete. Ca urmare, gazon ghete de fotbal sunt mult mai eficiente pe iarbă artificială decât în mod normal ghete de fotbal. De asemenea, deoarece acestea sunt concepute pentru a interacționa în mod uniform cu gazon suprafață, gazon ghete de fotbal sunt mult mai confortabil de purtat pe suprafețe care sunt realizate din iarbă artificială. Acești doi factori fac tradiționale de fotbal, ghete sau pantofi și iarba sintetica o combinatie proasta, ca nu vor oferi tracțiune de care este nevoie pe acest material.

Mingea de Control Moderne ghete de fotbal au construit-in elemente care sporesc mingea atinge și de control. Exemple de care sunt cusături și elemente de cauciuc pe părțile laterale ale feței.

Dar, în orice sport, tipul de teren poate afecta la fel de încălțăminte care jucătorii alege. Unele pene de fotbal funcționeze în mod special pe hard condiții de câmp, cum ar fi murdăria sau hard-ambalate gazon.